Uw kentekenplaten gestolen? Geen zorgen, wij helpen u graag!

Kentekenplaten gestolen? Het kan iedereen overkomen. Een vervelende situatie waarin u zich bevindt, maar gelukkig kunt u bij Deldense terecht voor het aanschaffen van nieuwe kentekenplaten. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden en bieden daarom een snelle en efficiënte service aan. Voor bijna alle kentekenplaten bedraagt de wachttijd 5 tot 10 minuten: klaar terwijl u wacht.

Kentekenplaten gestolen

Wat moet ik doen als mijn kentekenplaten weg zijn?

Het is niet toegestaan om zonder kentekenplaten in of op uw voertuig te rijden. Om nieuwe kentekenplaten aan te kunnen vragen heeft u uw kentekenbewijs nodig. Bent u deze ook kwijt? Dan moet u eerst een nieuw kentekenbewijs aanvragen om nieuwe platen te kunnen bestellen. Heeft u de tijd niet om te wachten op uw nieuwe kentekenbewijs vanwege noodzakelijk vervoer, dan raden wij u aan om aangifte te doen bij de politie. Dit kan in sommige regio’s digitaal, wat het makkelijker maakt.

Met het ondertekende proces-verbaal van de aangifte kunt u tijdelijk witte kentekenplaten aanschaffen. Wanneer u het definitieve kentekenbewijs heeft ontvangen, moet u alsnog de juiste/definitieve platen aanschaffen. Vermoedt u dat uw kentekenplaten gestolen zijn, dan is het belangrijk dat u aangifte doet bij de politie. Zijn beide platen tegelijkertijd verdwenen? Dit duidt waarschijnlijk op diefstal.

Gestolen kentekenplaten vervangen

Bij Deldense staan we klaar om u te helpen bij het verkrijgen van nieuwe kentekenplaten. Wij maken de nieuwe platen vrijwel direct voor u klaar, zodat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt.

  1. Deskundig advies bij gestolen kentekenplaten – Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van uw platen met antidiefstalparkers. Door de kentekenplaten extra goed te bevestigen maakt u de diefstal een stuk moeilijker of zelfs onmogelijk.
  2. Snelle levering – Wij begrijpen dat u snel de weg weer op wilt en kunnen u snel voorzien van nieuwe kentekenplaten.
  3. Hoge kwaliteit – Bij Deldense hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom bieden wij ook kentekenplaten met luxe opgelegde letters. Dit neemt niet weg dat onze gewone platen ook van goede kwaliteit zijn, maar de luxe platen hebben een nettere uitstraling.

Nieuwe kentekenplaten bestellen

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog nieuwe kentekenplaten. Woont u in regio Twente of in het bovenste gedeelte van de Achterhoek (Neede/Eibergen), dan kunt u gemakkelijk naar onze winkel in Delden komen. Onze kentekenplaten zijn vanwege de benodigde papieren (identiteitsbewijs en kentekenbewijs) alleen op afhaal verkrijgbaar. U kunt ze wel online in onze webshop, maar wij zien u dan graag in onze winkel bij het ophalen van de platen. Uiteraard kunt u ook direct de juiste bevestigingsmaterialen, zoals de antidiefstalparkers mee bestellen.

Documenten

stap 1

Verzamel de benodigde documenten

Uw kentekenbewijs en legitimatiebewijs heeft u nodig om een kentekenplaat aan te vragen. U kunt de platen wel van tevoren bestellen in onze webshop als u uw kentekenbewijs en legitimatiebewijs meeneemt naar onze winkel. 

Kentekenplaat bestellen
Kentekenplaat bestellen

stap 2

Kom naar onze winkel

Liever niet online bestellen? Neem de documenten mee naar onze winkel. In de winkel kunt u aangeven welk formaat kentekenplaat uw nodig heeft. Heeft u een kentekenplaat voor een landbouwvoertuig of trekker nodig? Deze kunnen wij ook maken of bestellen. 

Kentekenplaat

stap 3

Klaar terwijl u wacht! (5-10 minuten)

Wij maken de kentekenplaat klaar terwijl u wacht! Na slechts enkele minuten wachten kunt u de kentekenplaat meenemen.

Let op: bromfietskentekenplaten en blauwe (oldtimer) kentekenplaten zijn op bestelling leverbaar (1-2 werkdagen levertijd). 

Wij leveren kentekenplaten voor de volgende voertuigen:

Kentekenplaat auto

Auto

Kentekenplaat motor

Motor

Kentekenplaat aanhanger

Aanhanger

Kentekenplaat tractor

Landbouwvoertuig

Kentekenplaat motor

Bromfiets (op bestelling)

U kunt bij ons terecht voor de volgende modellen:

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten