Kentekenplaat bestellen bij Deldense

Documenten

stap 1

Verzamel de benodigde documenten

Om een kentekenplaat aan te vragen heeft u een kentekenbewijs en legitimatiebewijs nodig.

Kentekenplaat bestellen
Kentekenplaat bestellen

stap 2

Kom naar onze winkel

De documenten moet u meenemen naar onze winkel.

In de winkel kunt u aangeven welk formaat kentekenplaat uw nodig heeft. Heeft u een kentekenplaat voor een landbouwvoertuig of trekker nodig? Deze kunnen wij ook maken of bestellen. 

Kentekenplaat

stap 3

Klaar terwijl u wacht! (5-10 minuten)

Wij maken de kentekenplaat klaar terwijl u wacht! Na slechts enkele minuten wachten kunt u de kentekenplaat meenemen.

Let op: bromfietskentekenplaten en blauwe (old timer) kentekenplaten zijn op bestelling leverbaar (1-2 werkdagen levertijd). 

1. Nieuwe kentekenplaten

Een nieuw voertuig in uw bezit of importeert u een auto vanuit het buitenland? Dan kunt u gewoon nieuwe kentekenplaten bestellen, zonder dat er bijzonderheden zijn. 

Bestelt u uw nieuwe kentekenplaten online in onze webshop, dan kunt u de platen bij ons afhalen. Wij verzenden de nummerplaten niet, deze kunt u alleen afhalen in onze winkel. Neem hierbij mee:

  • Uw kentekenbewijs
  • Uw identiteitsbewijs

2. Kentekenplaten vervangen

Uw kentekenplaten vervangen, bijvoorbeeld omdat de huidige platen beschadigd zijn geraakt? U kunt nieuwe kentekenplaten bij ons aanvragen. Het is immers verplicht om over goed leesbare nummerplaten te beschikken. 

Bij het vervangen van uw huidige kentekenplaten (anders dan bij gestolen platen) zal er geen ophoging van een duplicaatcode plaatsvinden. 

Wilt u uw kentekenplaten vervangen, dan kunt u langskomen in onze winkel. U neemt hierbij mee: 

  • Uw kentekenbewijs
  • Uw identiteitsbewijs
  • Een unieke 10-cijferige code van de oude platen
  • Let op: wisselt u uw huidige kentekenplaten om voor nieuwe platen? Voor hetzelfde model of voor een ander model? Dan nemen wij de oude platen in en maken we deze onbruikbaar. Nadat we hebben gecontroleerd of alles leesbaar is, mogen we de kentekenplaat voor u omwisselen (vanuit het RDW). Gelieve daarom ook de oude kentekenplaten mee te nemen en bij ons in te leveren.

3. Kentekenplaten gestolen of verloren

Zijn uw kentekenplaten gestolen of bent u beide kentekenplaten verloren? Dan kunt u bij ons nieuwe nummerplaten kopen. Wij adviseren u om aangifte te doen bij de politie. Zijn beide nummerplaten tegelijkertijd weg, dan is er zeer waarschijnlijk sprake van diefstal. 

Indien uw kentekenplaten gestolen zijn, bestelt u bij ons nieuwe kentekenplaten. Deze nieuwe platen zijn voorzien van een duplicaatcode. Dit is een (klein) cijfer dat op de kentekenplaat wordt vermeld. Hierdoor is duidelijk hoe vaak er kentekenplaten voor het voertuig zijn uitgegeven. 

Zijn uw platen gestolen of verloren en wilt u nieuwe bij ons bestellen? Kom dan langs in onze winkel. U neemt hierbij mee:

  • Uw kentekenbewijs
  • Uw legitimatiebewijs

Nieuwe kentekenplaten, de huidige vervangen of nieuwe nodig na diefstal?

Bestelt u nieuwe kentekenplaten zonder bijzondere situatie? Dan bestelt u ze gemakkelijk via onze webshop. Let op: vervangt u uw huidige nummerplaten of zijn ze gestolen of bent u ze verloren? In dit geval kunt u de nieuwe kentekenplaten niet online bestellen, maar komt u langs in onze winkel.

De meeste platen zijn klaar terwijl u wacht, maar dit geldt niet voor alle nummerplaten. Hieronder vindt u een duidelijke toelichting per situatie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Nieuwe kentekenplaat bestellen

Erkend RDW fabrikant kentekenplaten

Deldense is erkend RDW fabrikant voor het maken en afgeven van kentekenplaten. Een kentekenplaat kan ter plekke in de winkel worden gemaakt of vooraf worden besteld. Wij maken ook kentekenplaten voor uw trekker of landbouwvoertuig. Klik hier voor meer informatie. 

Kentekenplaten laten maken? Klaar terwijl u wacht!

Woont u in de regio Twente en heeft u nieuwe kentekenplaten nodig? Bij ons bedraagt de wachttijd 5 tot 10 minuten. Ook kunt u de juiste platen al in onze webshop bestellen voordat u komt. Bij het afhalen van de platen vragen wij u om uw kentekenbewijs/kentekencard en identiteitsbewijs mee te nemen. Wij zijn een RDW erkend fabrikant van kentekenplaten. Deze maken wij voor u klaar terwijl u wacht.

Gezien onze centrale ligging in Delden zijn wij gemakkelijk aan te rijden vanuit Hengelo, Enschede, Almelo, Borne en Haaksbergen. U bent van harte welkom!

Kentekenplaat monteren landbouwvoertuig

Vooraf bestellen

Wilt u de kentekenplaat vast vooraf bestellen? Dat kan! Stuur ons via WhatsApp op het telefoonnummer 074-3764455 uw documentnummer en een foto van uw legitimatie. Wij maken vervolgens uw kentekenplaat die u kunt afhalen in onze winkel. U kunt ook het formulier hiernaast invullen, waarna wij contact opnemen met u om uw bestelling compleet te maken.

Ook kunt u de kentekenplaat makkelijk in onze webshop bestellen.

Kentekenplaathouders en kentekenplaatbevestiging

In onze webshop kunt u ook terecht voor kentekenplaathouders en kentekenplaatbevestiging. Zo zorgt u ervoor dat uw nieuwe kentekenplaten zo goed mogelijk aan het voertuig bevestigd worden. Voorkom dat u uw platen kwijtraakt of voorkom diefstal! 

Kenteken

**LET OP GELE KENTEKENPLATEN MOGEN WIJ NIET VERSTUREN EN MOET U AFHALEN, DONKER BLAUWE KENTEKENPLATEN ZIJN OP BESTELLING**(Vereist)
**LET OP GELE KENTEKENPLATEN MOGEN WIJ NIET VERSTUREN EN MOET U AFHALEN, DONKER BLAUWE KENTEKENPLATEN ZIJN OP BESTELLING**

Wij leveren kentekenplaten voor de volgende voertuigen:

Kentekenplaat auto

Auto

Kentekenplaat motor

Motor

Kentekenplaat aanhanger

Aanhanger

Kentekenplaat tractor

Landbouwvoertuig

Kentekenplaat motor

Bromfiets (op bestelling)

Wij leveren de volgende modellen:

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten