Uw Autobedrijf

Hoe ziet de toekomst van uw autobedrijf eruit? Elektrisch rijden, trainingen, software, diagnose, concepten en slijtage zijn allemaal vraagstukken voor de meeste autobedrijven. Wij ondersteunen u graag op de gebieden waarin u wilt verbeteren of doorgroeien.

Wij hebben het ‘’Deldense Concept’’ opgericht. Met dit concept denken wij graag met u mee om uw eigen wensen en uitstraling te creëren.  Op deze manier blijft u zelf de kracht achter uw eigen bedrijf en worden de klanten geholpen zoals ze dat gewend zijn.

Ook kunnen wij u voorzien van trainingen voor uw personeel. Met deze trainingen blijft uw personeel op de hoogte van de huidige techniek of Garage Management Software (GMS).  Ook wanneer u aansluiting zoekt bij een bepaald merk of netwerk kunnen wij u helpen. Dit kan door een van de onderstaande concepten of modules. Mocht u geïnteresseerd zijn, komen wij ons concept graag met u bespreken tijdens een kop koffie.

Verder leveren wij handige oplossingen voor kleinmateriaal.

Uw autobedrijf deldense
Trainingen en Diagnose

Trainingen en Diagnose

Is samenwerking met GMTO en Tech360 kunnen wij helpen met het opleiden en trainen van uw personeel.

Voor meer informatie klik hier

Parts 360

PARTS360 & HAYNES PRO

Volgens de markt is PARTS360 de beste automotive catalogus. Wij kunnen dat in alle bescheidenheid beamen.  Deze onderdelencatalogus is volgens ons beter dan alle alternatieven in de markt.  De reden hiervoor is simpel. PARTS360 had bij de ontwikkeling slechts één simpel uitgangspunt, de garagist!

Speciaal gereedschappen

Equipment en Speciaal gereedschap

Deldense beschikt over een grote voorraad met speciaal gereedschap. Onze klanten mogen hier gratis gebruik van maken.

ONZE FORMULES EN CONCEPTEN

TECH360

TECH360 draait om jouw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Leren door te werken. En leren van TECH360. In jouw garage, onder jouw brug. Niet in een klaslokaal, niet uit een boek. Want jij wil jouw mensen onder de brug en niet in een klaslokaal. En doeners leren graag met hun handen, niet uit een boek. Bij TECH360 is alles er op gericht om jouw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken. Handel binnen halen en binnen houden.

v.a. € 129,-
Nexdrive

Bent u klaar voor sleutelen aan elektrische en hybride auto’s? En wat komt er na elektrisch? Watt is next. Dat is zeker. Elektrische auto’s gaan de markt overspoelen. Elk automerk komt binnen twaalf maanden met een elektrisch model. En die trend is al een tijd gaande – ook de occassionmarkt elektrificeert. Nog niet snel, maar dat gaat wel veranderen. Zeker nu de overheid subsidies blijft verlenen.

NexDrive is hét EV/hybride concept voor het universele autobedrijf. Die universeel blijft en nooit ‘nee’ hoeft te verkopen. Neem het stuur van uw bedrijf vandaag nog in handen, stap in ‘the driver’s seat’, en zorg dat u al klaar bent voor wat er morgen komt. En wat er volgend jaar komt. En over tien jaar.

Bent u klaar voor de volgende generatie?

Autoservice Totaal

U richt zich het liefst op het onderhouden en repareren van auto’s. Klanten weten bij u altijd waar ze aan toe zijn en komen graag terug. Deze vrijheid maakt u als ondernemer trots op uw eigen autobedrijf. Autoservice Totaal begrijpt deze vrijheid en helpt u graag op gebieden waar u meer professionele ondersteuning kunt gebruiken. Hierdoor kunt u toch maximaal profiteren van een landelijke garageformule, met volledige grip op uw eigen autobedrijf.

50
per maand
Automarketeer

Via AutoMarketeer biedt Precisium alle mogelijkheden in één platform. Zo heeft het autobedrijf de online en offline communicatie in een online omgeving bij elkaar. Met het platform gaat de garage eerst aan de slag met het instellen van de huisstijl en daarna het ontwerpen van uitingen.

Het platform beschikt zelfs over een bestelsysteem, zodat de garage direct alle flyers, posters, visitekaartjes kan laten drukken.

50
per maand
Kroon Oil – Garage Support Plan

Kies voor Kroon-Oil en maak gebruik van het garage supportplan, hieronder wordt in het kort beschreven wat dit voor u kan betekenen. Zijn er vragen dan komen wij graag langs om de mogelijkheden verder te bespreken.

Op de onderstaande link kunt u klikken om een overzicht te krijgen van de producten en diensten die mogelijk zijn om uit te zoeken i.c.m. het garage supportplan.

Kroon Oil Garage Supportplan

Trekhaakofferte.nl

Bij Trekhaakofferte.nl berekent de consument snel en eenvoudig een prijs voor een trekhaak geschikt voor zijn of haar auto. Door eenvoudig het kenteken in te vullen bieden wij de beste keuze voor een eerlijke prijs. Voor alle auto’s en alle merken! De trekhaakset wordt gemonteerd door u als trekhaakexpert en deelnemer van Trekhaakofferte.

€ 50,-
per maand
Autovakmeester

U bent een lokale vakman met een eigen werkplaats en professioneel team. Uw klanten rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. U ziet geen reden om uw zelfstandigheid op te geven, maar heeft wel behoefte aan ondersteuning. Met Autovakmeester blijft u eigen baas, maar lift u wel mee op de voordelen en ondersteuning van een landelijk netwerk en een sterk merk.

250
per maand
Youvia – Oline vindbaarheid

Uw autobedrijf krijgt een vermelding op de landelijke formule website, ruim 30 websites, apps waardoor u online beter gevonden wordt. Denk hierbij aan Google, TomTom, Apple en openingstijden.nl. Een professioneel bedrijfsprofiel is de basis om online goed gevonden te worden. Met dit pakket van partner Youvia krijgt u zelf weer controle over uw online bedrijfsgegevens. Zo zijn uw gegevens altijd beschermd en actueel.

150
per jaar
Leaseprof

U heeft het vast al eens meegemaakt. Het schildersbedrijf bij u uit de straat schaft niet zelf de bedrijfsauto’s meer aan maar is overgestapt op zakelijke lease. Ondanks de goede relatie bent u een klant kwijt, want zakelijk onderhoud kan niet zomaar via uw bedrijf. Ook private lease is op dit moment enorm in opkomst en hoe jammer zou het zijn dat door deze marktontwikkeling u ook particuliere klanten kwijtraakt. Leaseprof heeft hiervoor de perfecte oplossing.

op aanvraag
Klantenvertellen

Consumenten kiezen online eerder voor een bedrijf met actuele reviews. Met een Pro account bij Klantenvertellen kan de garagist eenvoudig reviews verzamelen met bijvoorbeeld uw Garage Management Systeem. Met dit online pakket vergroot u uw betrouwbaarheid en kans op meer klanten.

Garagevergelijker.nl

Vakantie, autoverzekering of een nieuw telefoonabonnement? Het online oriënteren en vergelijken van producten en diensten is niet meer weg te denken. Ook op het gebied van auto-onderhoud. Van een nieuwe APK tot aan het vervangen van een accu of distributieriem. Consumenten kunnen via Garagevergelijker.nl eenvoudig én snel zoeken naar een passend autobedrijf in de buurt. Dit is voor het autobedrijf een extra mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Met een vermelding op Garagevergelijker.nl vergroot het autobedrijf zijn zichtbaarheid in de regio en wordt een grote nieuwe groep klanten bereikt. U lift mee op onze landelijke marketingactiviteiten en wij werken aan de vindbaarheid in Google.

€ 19,95
per maand

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten