Uw Autobedrijf

De toekomst van uw autobedrijf? elektrisch rijden, trainingen, software, diagnose, concepten, slijtage dit zijn allemaal vraagstukken voor de meeste autobedrijven. Wij helpen u graag om te kunnen ondersteunen op de vlakken waar u graag in wilt groeien of verbeteren.

Met het “Deldense Concept” bieden wij u een totaal concept aan modules om uw eigen concept te creëren, wij helpen u graag in het mee denken en samenstellen van uw wensen om een eigen uitstraling te creëren! Op deze manier blijft u zelf de kracht achter uw eigen bedrijf en de klanten worden geholpen zoals ze dat van Uw bedrijf gewend zijn!

Ook kunnen wij u helpen met het trainen van uw personeel om bij te blijven bij de huidige techniek. Maar ook voor garage managent software denken wij graag met uw mee.

Zoekt u toch aansluiting bij een merk of netwerk kunnen wij u helpen met onder andere 1 van de onderstaande concepten en of modules! wij komen dit ook graag een keer bespreken tijdens een bakje koffie.

Trainingen en Diagnose

Is samenwerking met GMTO en Tech360 kunnen wij helpen met het opleiden en trainen van uw personeel. 

Equipment en Speciaal gereedschap

Wij beschikken over een brede voorraad speciaal gereedschap en assortimenten. Deze kunt u wanneer u klant bent gratis gebruiken.

ONZE FORMULES EN CONCEPTEN

Nexdrive

Bent u klaar voor sleutelen aan elektrische en hybride auto’s? En wat komt er na elektrisch? Watt is next. Dat is zeker. Elektrische auto’s gaan de markt overspoelen. Elk automerk komt binnen twaalf maanden met een elektrisch model. En die trend is al een tijd gaande – ook de occassionmarkt elektrificeert. Nog niet snel, maar dat gaat wel veranderen. Zeker nu de overheid subsidies blijft verlenen.

NexDrive is hét EV/hybride concept voor het universele autobedrijf. Die universeel blijft en nooit ‘nee’ hoeft te verkopen. Neem het stuur van uw bedrijf vandaag nog in handen, stap in ‘the driver’s seat’, en zorg dat u al klaar bent voor wat er morgen komt. En wat er volgend jaar komt. En over tien jaar.

Bent u klaar voor de volgende generatie?

Autoservice Totaal

U richt zich het liefst op het onderhouden en repareren van auto’s. Klanten weten bij u altijd waar ze aan toe zijn en komen graag terug. Deze vrijheid maakt u als ondernemer trots op uw eigen autobedrijf. Autoservice Totaal begrijpt deze vrijheid en helpt u graag op gebieden waar u meer professionele ondersteuning kunt gebruiken. Hierdoor kunt u toch maximaal profiteren van een landelijke garageformule, met volledige grip op uw eigen autobedrijf.

50
per maand
Automarketeer

Via AutoMarketeer biedt Precisium alle mogelijkheden in één platform. Zo heeft het autobedrijf de online en offline communicatie in een online omgeving bij elkaar. Met het platform gaat de garage eerst aan de slag met het instellen van de huisstijl en daarna het ontwerpen van uitingen.

Het platform beschikt zelfs over een bestelsysteem, zodat de garage direct alle flyers, posters, visitekaartjes kan laten drukken.

50
per maand
Kroon Oil – Garage Support Plan

Kies voor Kroon-Oil en maak gebruik van het garage supportplan, hieronder word in het kort beschreven wat dit voor u kan betekeken. Zijn er vragen dan komen wij graag langs om de mogelijkheden verder te bespreken.

Op de onderstaande link kunt u klikken om een overzicht te kijgen van de producten en diensten die mogelijk zijn om uit te zoeken i.c.m. het garage supportplan

Menukaart Kroon-Oil garage supportplan

trekhaakofferte.nl

Bij Trekhaakofferte.nl berekent de consument snel en eenvoudig een prijs voor een trekhaak geschikt voor zijn of haar auto. Door eenvoudig het kenteken in te vullen bieden wij de beste keuze voor een eerlijke prijs. Voor alle auto’s en alle merken! De trekhaakset wordt gemonteerd door u als trekhaakexpert en deelnemer van Trekhaakofferte.

€ 50,-
per maand
Autovakmeester

U bent een lokale vakman met een eigen werkplaats en professioneel team. Uw klanten rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. U ziet geen reden om uw zelfstandigheid op te geven, maar heeft wel behoefte aan ondersteuning. Met Autovakmeester blijft u eigen baas, maar lift u wel mee op de voordelen en ondersteuning van een landelijk netwerk en een sterk merk.

250
per maand
Youvia – Oline vindbaarheid

Uw autobedrijf krijgt een vermelding op de landelijke formule website, ruim 30 websites, apps waardoor u online beter gevonden wordt. Denk hierbij aan Google, TomTom, Apple en openingstijden.nl. Een professioneel bedrijfsprofiel is de basis om online goed gevonden te worden. Met dit pakket van partner Youvia krijgt u zelf weer controle over uw online bedrijfsgegevens. Zo zijn uw gegevens altijd beschermd en actueel.

150
per jaar
Klantenvertellen

Consumenten kiezen online eerder voor een bedrijf met actuele reviews. Met een Pro account bij Klantenvertellen kan de garagist eenvoudig reviews verzamelen met bijvoorbeeld uw Garage Management Systeem. Met dit online pakket vergroot u uw betrouwbaarheid en kans op meer klanten.

Garagevergelijker.nl

Vakantie, autoverzekering of een nieuw telefoonabonnement? Het online oriënteren en vergelijken van producten en diensten is niet meer weg te denken. Ook op het gebied van auto-onderhoud. Van een nieuwe APK tot aan het vervangen van een accu of distributieriem. Consumenten kunnen via Garagevergelijker.nl eenvoudig én snel zoeken naar een passend autobedrijf in de buurt. Dit is voor het autobedrijf een extra mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Met een vermelding op Garagevergelijker.nl vergroot het autobedrijf zijn zichtbaarheid in de regio en wordt een grote nieuwe groep klanten bereikt. U lift mee op onze landelijke marketingactiviteiten en wij werken aan de vindbaarheid in Google.

€ 19,95
per maand
leaseprof

U heeft het vast al eens meegemaakt. Het schildersbedrijf bij u uit de straat schaft niet zelf de bedrijfsauto’s meer aan maar is overgestapt op zakelijke lease. Ondanks de goede relatie bent u een klant kwijt, want zakelijk onderhoud kan niet zomaar via uw bedrijf. Ook private lease is op dit moment enorm in opkomst en hoe jammer zou het zijn dat door deze marktontwikkeling u ook particuliere klanten kwijtraakt. Leaseprof heeft hiervoor de perfecte oplossing.

op aanvraag

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten