Werkplaatsrichting op maat voor scholen en praktijklokalen

Werkplaatsinrichting scholen en praktijklokalen: ook daarvoor bent u bij Deldense aan het juiste adres. Bij praktijkonderwijs hoort een geordende en efficiënt ingerichte werkplaats of werkruimte, zodat leerlingen het vak zo goed mogelijk kunnen leren.

Wilt u een professionaliseringsslag in het klaslokaal maken, maar heeft u onze hulp hierbij nodig? Aangezien er in de technische sector ontzettend veel vacatures zijn, is het voor scholen en praktische opleidingen extra belangrijk om nieuwe leerlingen te werven.

De kwaliteit van het onderwijs wordt mede bepaald dankzij goede les- en praktijkmaterialen, gereedschappen en natuurlijk een degelijke werkplaatsinrichting voor scholen en praktijklokalen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Werkplaatsinrichting scholen
Kevin van kammen
Kevin van kammen
26/04/2023
Geweldige service, ik moest een kentekenplaat voor mijn motor laten maken, welke bij alles in de buurt werd besteld. Toen vond ik Deldense, had ze gebeld en ze wilden gelijk terwijl ik wachtte (vlak voor sluitingstijd!) Nog eventjes een plaat voor me drukken. Verder heeft hun winkel heeft erg veel automaterialen voor goede prijzen. Zeker aan te raden
M
M
18/01/2023
Lekkere koffie, een goed gevulde showroom met mooie gereedschappen. En ik ging weg met een goed gevulde Sonic gereedschapskar voor een goede prijs. En vriendelijk geholpen. Nadat ik vertelde dat ik net vader was geworden kreeg ik een gratis kenteken plaat. Nou onze zoon is er blij mee!
Henk Tijhuis
Henk Tijhuis
16/11/2022
Top voor elkaar bij de gebroeders Lutke Veldhuis!
Cor Gebbing
Cor Gebbing
19/01/2022
Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en áltijd netjes geholpen.
Flower Power
Flower Power
21/03/2021
Luisterend oor daardoor goede bestelling en bediening Top!

Sonic Equipment MMS en MMS+

Van Sonic Equipment leveren wij complete werkplaatsinrichtingen. Het Sonic Modular Storage Systeem (MMS) is een populair werkplaatssysteem, omdat de modules en elementen modulair zijn. Dit houdt in dat de werkplaats voor de school op een later moment uit te breiden is.

De MMS-serie van Sonic Equipment bevat zo’n 34 modules en elementen, zodat wij – uiteraard in overleg – het praktijklokaal kunnen inrichten. Denk aan opbergkasten, gereedschapskarren, werkbladen, kiepkasten, etc.

Wij leveren hiernaast de premium MSS+ serie, geschikt voor professionele werkplaatsinrichtingen voor een ultieme workflow. Ook deze serie is modulair en bestaat uit meer dan 100 elementen en modules. Premium kwaliteit voor de veeleisende professional.

Sonic Equipment logo
Sonic werkplaatsinrichting

BUNKER® Werkplaatsinrichting by Draper Tools

Met BUNKER® by Draper Tools is het mogelijk om de werkplaats voor leerlingen naar een hoger niveau te tillen. Dit is mogelijk dankzij het vleugje klasse van BUNKER® en de slimme functies van de opbergsystemen.

Of u nu kiest voor een vooraf samengestelde opbergcombinatie of dat wij uw de opberg- en werkruimte van de school op maat inrichten, u profiteert in beide gevallen van de slimme en praktische eigenschappen die de praktijk- en lesruimte zal transformeren.

Bunker by Draper Tools
Bunker werkplaatsinrichting Deldense

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

Meer informatie over werkplaatsinrichting scholen en praktijklokalen

Mogelijk is er niet alleen behoefte aan werkplaatsinrichting voor scholen en praktijklokalen, maar is er ook gereedschap nodig dat tegen een stootje kan. Ook kunnen er verbruiksmaterialen nodig zijn. 

Denk bijvoorbeeld aan de opleiding tot automonteur of fietsenmaker, daar is een complete werkplaats met bijbehoren nodig. Aangezien de gemiddelde opleider over meerdere klassen per opleiding beschikt, is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de inrichting van de ruimte. Zijn er bijvoorbeeld gereedschapskarren nodig, omdat het handig is om gereedschappen mee te nemen naar de praktijkplek? Daar weten wij bij Deldense wel raad mee. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw praktijk- of schoolruimte? Neem gerust contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen doornemen. Zo zal de werkruimte naast handig en praktisch, ook ergonomisch en efficiënt moeten zijn. 

WERKPLAATSINRICHTING SONIC - ALMELO

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten