Werkplaatsrichting op maat voor machinebouw en voertuigbouw

Bent u op zoek naar een complete werkplaatsinrichting voor de machinebouw en voertuigbouw? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want wij hebben de expertise in huis om u daarbij te helpen!

Het is niet alleen belangrijk om over de juiste apparatuur te beschikken, maar er moet ook gedacht worden aan de juiste gereedschappen en een ergonomische werkbank. Vrijwel niets werkt fijner dan een opgeruimde werkplaats die van alle gemakken is voorzien. Alles netjes georganiseerd en opgeborgen, zodat u snel en efficiënt aan het werk kunt.

In deze tijden van automatisering is timemanagement overal onderwerp van gesprek, ook in de machinebouw. Het is belangrijk dat uw tijd efficiënt kunt indelen. Als u wilt professionaliseren in de machinebouw, dan kunnen wij u daarbij ondersteunen. Wij bieden een compleet nieuwe werkplaatsinrichting die volledig wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Denk aan het juiste handgereedschap en voldoende opbergruimte, maar ook aan verbruiksmaterialen zoals tape, olie etc.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw machinebouw-werkplaats. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Werkplaats geerdink
Kevin van kammen
Kevin van kammen
26/04/2023
Geweldige service, ik moest een kentekenplaat voor mijn motor laten maken, welke bij alles in de buurt werd besteld. Toen vond ik Deldense, had ze gebeld en ze wilden gelijk terwijl ik wachtte (vlak voor sluitingstijd!) Nog eventjes een plaat voor me drukken. Verder heeft hun winkel heeft erg veel automaterialen voor goede prijzen. Zeker aan te raden
M
M
18/01/2023
Lekkere koffie, een goed gevulde showroom met mooie gereedschappen. En ik ging weg met een goed gevulde Sonic gereedschapskar voor een goede prijs. En vriendelijk geholpen. Nadat ik vertelde dat ik net vader was geworden kreeg ik een gratis kenteken plaat. Nou onze zoon is er blij mee!
Henk Tijhuis
Henk Tijhuis
16/11/2022
Top voor elkaar bij de gebroeders Lutke Veldhuis!
Cor Gebbing
Cor Gebbing
19/01/2022
Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en áltijd netjes geholpen.
Flower Power
Flower Power
21/03/2021
Luisterend oor daardoor goede bestelling en bediening Top!

Sonic Equipment MMS en MMS+

Van Sonic Equipment bieden we professionele werkplaatsinrichtingen aan, waarbij maatwerk zeker mogelijk is. Het Sonic Modular Storage Systeem (MMS) is uitermate geschikt voor uw werkplaats, aangezien de modules en elementen op een later moment kunnen worden uitgebreid. Natuurlijk kunnen we er ook voor zorgen dat u in één keer van een complete werkplaatsinrichting voor machinebouw voorzien bent.

De MMS-serie van Sonic Equipment bevat ongeveer 34 verschillende modules en elementen, waardoor we de werkplaats volledig kunnen inrichten. Denk hierbij onder andere aan diverse opbergkasten, gereedschapskarren en werkbladen. 

Naast de MMS-serie leveren wij de hoogwaardige MSS+ serie, speciaal ontworpen voor professionele werkplaatsinrichtingen waarbij een efficiënte workflow centraal staat. Ook deze serie is modulair opgebouwd en bestaat uit meer dan 100 elementen en modules. Dit betekent dat we vrijwel aan alle wensen kunnen voldoen, zelfs van de meest veeleisende professional, dankzij de premium kwaliteit. 

Sonic Equipment logo
Sonic werkplaatsinrichting

BUNKER® by Draper Tools

Met BUNKER® by Draper Tools is het mogelijk om de werkplaats in de machinebouw naar een hoger niveau te tillen. Dit is mogelijk dankzij de hoogwaardige oplossingen van BUNKER® en de slimme functies van de opbergsystemen.

Of u nu kiest voor een vooraf samengestelde opbergcombinatie of dat wij de werkplaats op maat inrichten, u profiteert in beide gevallen van een efficiënte en effectieve inrichting van uw werkplaats.

Bunker by Draper Tools
Bunker werkplaatsinrichting Deldense

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

Meer informatie over werkplaatsinrichting voor machinebouw en voertuigbouw

Wanneer er niet alleen behoefte is aan werkplaatsinrichting voor machinebouw en voertuigbouw, maar er ook gereedschap nodig is dat tegen een stootje kan, dan kunnen wij u daar natuurlijk ook in voorzien. Ook kunnen er verbruiksmaterialen nodig zijn, zoals plakband, schuurmaterialen of lijm. 

Zijn er bijvoorbeeld gereedschapskarren nodig, omdat het handig is om gereedschappen mee te nemen naar een machine? Daar weten wij bij Deldense wel raad mee. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen doornemen. Zo zal de werkruimte naast handig en praktisch, ook ergonomisch en efficiënt moeten zijn. 

WERKPLAATSINRICHTING SONIC - ALMELO

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten