Werkplaatsrichting op maat voor agri

Werkplaatsinrichting voor de agrarische sector: ook daarvoor kunt u onze expertise inschakelen. Ongeacht of u veehouder of tuinder bent, meestal is het druk rondom het bedrijf. De één heeft wat meer te maken met pieken dan de ander, denk aan de oogst of het lammerseizoen. Het is dan wel zo prettig dat u over een opgeruimde werkplaats beschikt, die ook nog eens van alle gemakken voorzien is. Alle gereedschappen netjes op hun plek opgeborgen, waardoor u snel en efficiënt kunt werken.

De meeste agrariërs zijn immers bezig met het efficiënt indelen van hun tijd, ook doordat er steeds meer te automatiseren valt. Wilt u een professionaliseringsslag op uw agrarische bedrijf maken, maar kunt u hier onze hulp wel bij gebruiken? Wij helpen u graag aan een nieuwe werkplaatsinrichting, welke natuurlijk geheel afgestemd wordt op uw wensen en behoeften. Denk aan het juiste handgereedschap, maar ook verbruiksmaterialen zoals tape, verlichting voor de tractor etc. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw werkplaats? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw agrarische bedrijf.

Sonic werkplaatsinrichting op maat
Kevin van kammen
Kevin van kammen
26/04/2023
Geweldige service, ik moest een kentekenplaat voor mijn motor laten maken, welke bij alles in de buurt werd besteld. Toen vond ik Deldense, had ze gebeld en ze wilden gelijk terwijl ik wachtte (vlak voor sluitingstijd!) Nog eventjes een plaat voor me drukken. Verder heeft hun winkel heeft erg veel automaterialen voor goede prijzen. Zeker aan te raden
M
M
18/01/2023
Lekkere koffie, een goed gevulde showroom met mooie gereedschappen. En ik ging weg met een goed gevulde Sonic gereedschapskar voor een goede prijs. En vriendelijk geholpen. Nadat ik vertelde dat ik net vader was geworden kreeg ik een gratis kenteken plaat. Nou onze zoon is er blij mee!
Henk Tijhuis
Henk Tijhuis
16/11/2022
Top voor elkaar bij de gebroeders Lutke Veldhuis!
Cor Gebbing
Cor Gebbing
19/01/2022
Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en áltijd netjes geholpen.
Flower Power
Flower Power
21/03/2021
Luisterend oor daardoor goede bestelling en bediening Top!

Sonic Equipment MMS en MMS+

Van Sonic Equipment bieden we complete werkplaatsinrichtingen aan, waarbij er zeker maatwerk mogelijk is. Het Sonic Modular Storage Systeem (MMS) is enorm handig voor in de werkplaats, aangezien de modules en elementen op een later moment kunnen worden uitgebreid. Natuurlijk kunnen we er ook voor zorgen dat u in één keer klaar bent.

De MMS-serie van Sonic Equipment bevat maar liefst 34 verschillende modules en elementen, waardoor we de werkplaats voor uw agrarische bedrijf volledig kunnen inrichten. Denk hierbij onder andere aan diverse opbergkasten, gereedschapskarren, werkbladen en handige kiepkasten.

Naast de MMS-serie leveren wij de hoogwaardige MSS+ serie, speciaal ontworpen voor professionele werkplaatsinrichtingen waarbij een efficiënte workflow centraal staat. Ook deze serie is modulair opgebouwd en bestaat uit meer dan 100 elementen en modules. Dit betekent dat we vrijwel aan alle wensen kunnen voldoen, zelfs van de meest veeleisende professional, dankzij de premium kwaliteit. 

Sonic Equipment logo
Sonic werkplaatsinrichting

BUNKER® by Draper Tools

Met BUNKER® by Draper Tools is het mogelijk om de werkplaats voor de agrarische sector naar een hoger niveau te tillen. Dit is mogelijk dankzij de hoogwaardige oplossingen van BUNKER® en de slimme functies van de opbergsystemen.

Of u nu kiest voor een vooraf samengestelde opbergcombinatie of dat wij de werkplaats op maat inrichten, u profiteert in beide gevallen van een efficiënte en effectieve inrichting van uw werkplaats.

Bunker by Draper Tools
Bunker werkplaatsinrichting Deldense

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

Meer informatie over werkplaatsinrichting voor de agrarische sector

Wanneer er niet alleen behoefte is aan werkplaatsinrichting voor uw agrarische bedrijf, maar er ook gereedschap nodig is dat tegen een stootje kan, dan kunnen wij u daar uiteraard ook van voorzien. Ook kunnen er verbruiksmaterialen nodig zijn, zoals plakband, schuurmaterialen of lijm. 

Zijn er bijvoorbeeld gereedschapskarren nodig, omdat het handig is om gereedschappen mee te nemen naar de melkstal of in de kas? Daar weten wij bij Deldense wel raad mee. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw agrarische bedrijf? Neem gerust contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen doornemen. Zo zal de werkruimte naast handig en praktisch, ook ergonomisch en efficiënt moeten zijn. 

WERKPLAATSINRICHTING SONIC - ALMELO

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten