Modulaire werkplaatsinrichting van Sonic Equipment voor Geerdink Fietsen te Hengelo

Sinds 1918 is Geerdink Fietsen uitgegroeid tot een begrip in Hengelo. De werkplaats is recent verbouwd, waarbij de ingang is aangepakt en er een ruime overdekte hal bij is gebouwd. Verder is het winkelplafond vernieuwd, waarbij er ook nieuwe ledverlichting is geplaatst. De fietsenwinkel is weer fris en klaar voor de volgende 100 jaar.

Voor Geerdink Fietsen hebben wij een complete werkplaatsinrichting van Sonic Equipment geleverd, zodat de werkplaats efficiënt is ingericht voor de monteurs. In de werkplaats worden de fietsen gerepareerd en nieuwe fietsen geassembleerd. Bij de werkplaatsinrichting voor Geerdink Fietsen hebben wij tevens diverse gereedschappen geleverd, zodat ze zo snel en efficiënt mogelijk kunnen werken. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw werkplaats? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Werkplaatsinrichting Geerdink Fietsen

Uit welke systemen bestaat de gerealiseerde inrichting?

De werkplaatsinrichting bestaat uit meerdere ladekasten, opbergkasten, houten bovenbladen, bevestigingspalen, afvalbakken, een kabelbinderhouder en een houten bovenblad. Het gaat om een zeer complete inrichting met ladekasten in verschillende formaten.  

Voor Geerdink Fietsen hebben wij ook diverse gereedschappen geleverd, zoals stiftsleutels, een vijlenset, een 8-delige schroevendraaierset, een 8-delige tangenset, een 23-delige combinatieset, een 7-delige tangen- en gereedschapsset, een 19-delige ringsteeksleutelset, bitdoppen, doppensets en diverse andere gereedschappen

Sonic Modular Storage System (MSS)

Indien gewenst is het Sonic Modulair Storage System (MSS) in een setup-opstelling te verkrijgen. Deze opstellingen zijn al zo goed als compleet. De meest efficiënte en effectieve opstellingen zijn mogelijk ook geschikt voor uw werkplaats.

Van Sonic Equipment kunnen wij inmiddels meer dan 34 elementen en/of modules leveren. Mede hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van een werkplaatsinrichting op maat, door slim om te gaan met de beschikbare opstellingen. 

Bent u benieuwd wat wij voor uw werkplaatsinrichting kunnen betekenen? Wij voorzien u graag van efficiënte en complete werkplekken. Uiteraard, indien nodig, met de juiste gereedschappen. U bent van harte welkom in onze showroom in Delden. Wij helpen u graag verder! 

Wij hebben voor verschillende organisaties een complete werkplaatsinrichting verzorgd. Met behulp van onderstaande knop navigeert u naar onze werkplaatsprojecten. 

Setups Sonic Equipment

Sonic Equipment voor een efficiënte werkplek

Bent u op zoek naar een optimale werkplaatsinrichting die perfect past bij uw specifieke behoeften? Dan bent u bij Deldense aan het juiste adres! Wij plaatsen modulaire werkplaatsinrichting van Sonic Equipment die geschikt is voor elke werkplaats, of deze nu klein of groot is. Met onze veelzijdige oplossingen brengen wij overal orde en efficiëntie.

Wat maakt onze werkplaatsinrichting zo uniek? Om te beginnen krijgt u standaard maar liefst 10 jaar garantie op de werkplaatsinrichtingen van Sonic Equipment. Dat toont ons vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van het modulaire systeem dat we bieden. En hier komt het mooie: dit systeem kan in een later stadium eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe kasten of gereedschapskarren. Zo groeit uw werkplaats mee met uw behoeften!

Onze werkplaatsinrichting gebruikt een ingenieus zelfdragend systeem, wat betekent dat u geen wanden nodig heeft om gereedschappen of modules aan te bevestigen. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. En vergeet niet dat wij naast deze fantastische inrichting ook een breed scala aan accessoires aanbieden, zodat u alles kunt vinden wat u nodig heeft binnen één leverancier.

Bij Deldense begrijpen we dat elke werkplaats verschillend is. Onze modulaire werkplaatsinrichting biedt u de mogelijkheid om precies de indeling en functionaliteit te creëren die u nodig heeft, zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw werkplaats naar een hoger niveau kunnen tillen!

Automaterialen groothandel

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten