Starten en laden

Het veilig starten van een auto is enorm belangrijk, immers begint elke autorit met het starten van uw auto. Wenst u veilig de weg op te gaan, dan is het van essentieel belang dat de accu van uw auto goed is opgeladen. Blijkt de accu geheel leeggelopen te zijn? Geen paniek, want u kunt bij Deldense terecht voor jumpstarters of startkabels. Heeft u een elektrische auto, dan vindt u onze laadkabels in deze categorie. Bij Deldense kunt u tevens terecht voor startboosters voor professioneel gebruik in autogarages of werkplaatsen. Bestel de juiste producten voor starten en laden eenvoudig en snel bij Deldense. Woont u in de regio Twente, dan bezorgen wij uw producten gratis bij u thuis. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Draagbare acculaders

Bent u langs de kant van de weg komen te staan, omdat uw accu ermee gestopt is? Bij Deldense kunt u terecht voor draagbare acculaders. Beschikt u over een Jump Starter, dan kunt u de accu weer opladen terwijl u wacht. Is uw accu weer opgeladen? U kunt uw weg weer gemakkelijk vervolgen.

Startboosters van Powerstart of Sonic

Bij Deldense kunt u terecht voor professionele en hoogwaardige startboosters van Powerstart en Sonic. De meeste startboosters zijn geschikt voor professioneel gebruik in de werkplaats, zodat u vrijwel elk voertuig in de garage kunt starten. De startboosters van Powerstart en Sonic zijn uit de beste componenten opgebouwd en zijn krachtig en betrouwbaar. Gaat u voor maximale veiligheid, dan kiest u voor de boosters van Powerstart of Sonic.