Mobiele thuisladers elektrische auto

De mobiele thuisladers zijn zowel voor type 1 als type 2 te verkrijgen. Onze mobiele thuisladers voor uw elektrische auto kunt u aansluiten op een normaal stopcontact zoals u thuis heeft. Wanneer u een auto heeft met een kleinere accu is een mobiele thuislader afdoende. De mobiele thuisladers van NAPA zijn 5 meter lang, waardoor u wat meer ruimte heeft dan bij de gebruikelijke thuisladers van 2 meter.

Bij het produceren van deze mobiele thuisladers heeft NAPA aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de producten. Er is bijna niets vervelender dan een te korte thuislader voor uw elektrische auto. De mobiele thuislader kunt u ook onderweg gebruiken.

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

De juiste mobiele thuislader aanschaffen in 3 stappen

  1. Bepaal het type aansluiting aan de autozijde
  2. Gaat het om type 2? Kijk dan eerst of uw elektrische auto wel geladen kan worden met 32 ampère. Let op: bij Deldense Webshop vindt u op dit moment enkel 16 ampère mobiele thuisladers. U kunt wel een type 2 laadkabel 32 ampère aanschaffen.
  3. Welke lengte heeft u nodig? Bij Deldense Webshop koopt u een laadkabels en mobiele thuisladers van 5 meter.

Mobiele thuisladers van NAPA

Wij leveren mobiele thuisladers van het semi-premium merk NAPA. NAPA is een Noord-Amerikaans merk en is steeds bekender in Europa. De hoogwaardige kwaliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat de producten aan populariteit winnen. De mobiele thuisladers van NAPA zijn eveneens interessant voor consumenten.

Type 1 mobiele thuislader

Is uw elektrische auto uitgevoerd met een type 1 stekker? U kunt de accu van uw elektrische auto opladen met een mobiele lader voor type 1, enkel voor 16 ampère. Doorgaans zijn de iets oudere elektrische auto’s nog uitgerust met een type 1 aansluiting.

Mobiele thuislader type 2

Is uw elektrische auto uitgerust met een type 2 aansluiting? Dan heeft u een mobiele thuislader type 2 nodig. De Mennekes type 2 lader is net als de type 1 thuislader eenvoudig aan te sluiten en gemakkelijk mee te nemen.

Online bestellen

Een mobiele thuislader voor uw elektrische auto bestelt u gemakkelijk en snel bij Deldense Webshop. Deze webshop is onderdeel van Deldense. Wij leveren meer dan 75.000 producten direct uit voorraad. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delden.