Andere Oppervlakken

Bij het detailen van de auto gaat het uiteraard om de kleinste details. Nadat u de lak van de auto hersteld en beschermd heeft, is het natuurlijk de vraag wat u moet doen met de niet-gelakte delen van de auto.

Denk hierbij aan vinyl daken, cabriodaken, koplampen, plastic stootstrips etc. Voor rubber en plastic onderdelen kunt u Ultimate Black gebruiken. Hiermee geeft u de originele kleur terug aan plastic delen die in de loop der tijd vervaagd zijn of die wit zijn uitgeslagen omdat deze per ongeluk zijn geraakt tijdens het waxen. Ultimate Black is bestand tegen het wassen van de auto, regenbuien etc. zodat dit product langdurig beschermt en het oppervlak er goed uit blijft zien.

De motor is een gedeelte van de auto wat vaak overgeslagen wordt. Toch heeft het bijhouden van het motorcompartiment met de juiste producten zijn voordelen. Rubberen en siliconen slangen drogen minder uit en dit verlengt de levensduur van deze onderdelen. Gebruik altijd producten die veilig zijn voor dit soort onderdelen. Reinig de motor met Engine Clean of Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner en bescherm het met Engine Dressing.