Kroon-Oil

DELDENSE IS DÉ SMEERMIDDELENSPECIALIST…
Een loze kreet? Zeker niet! Al meer dan 40 jaar richten we ons uitsluitend op het leveren van hoogwaardige smeermiddelen. Voor welke toepassing u ook een product zoekt, wij hebben het. Naast producten voor wegverkeer, landbouw, industrie, tweewielers en scheepvaart, bieden we diverse specialiteiten.

De oliën en smeermiddelen van Kroon-Oil kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Voor sommige voertuigen of branches zijn speciale productlijnen uitgebracht. Kroon-Oil is gespecialiseerd in oliën voor wegverkeer en automotive, tweewielers, landbouw, industrie en marine.

Ook voor adviezen grootverpakkingen, bulk voorraden, opslag- en afgifte mogelijkheden helpen wij u graag voor het juiste advies.

WIE KAN UW JONGENSDROOM BETER ONDERHOUDEN?

Klassieke voertuigen en moderne smeermiddelen gaan niet samen. Kroon-Oil heeft daarom de Classic Oils ontwikkeld. Een complete productlijn voor klassiekers. Classic Oils producten voldoen aan originele specificaties en garanderen veilige en optimale smering. De range bevat alle noodzakelijke producten, afgestemd op specifieke eisen van nagenoeg alle bouwjaren klassiekers. En de authentieke Classic Oils blikken zijn een echt collectors item!

Link naar Kroon-Oil
footer image
Zakelijke app
Zakelijke app

Zakelijke app
Automaterialen op kenteken bestelt u gemakkelijk in onze zakelijke app. Klik hier om in te loggen of klik hier om uw bedrijf te registreren.

Eerst even testen?
Gebruikersnaam: test@www.deldense.nl
Wachtwoord: test2023

mobile app Inloggen