Grijp niet mis met het Deldense Kleinmateriaal Concept

Alleen door een effectieve invulling is er geld te verdienen met kleinmateriaal en ergernis te voorkomen. De tijd die het kost om te zoeken naar het juiste boutje, moertje of ringetje kan niet doorberekend worden aan de klant, wat heel vervelend kan zijn.

Daarom biedt de Deldense een compleet gevulde of op maat gewenste kleinmateriaal kast die indien gewenst periodiek kan worden bijgevuld, zodat u hier geen omkijken naar heeft. De kast is gevuld met een op maat geselecteerd of standaard assortiment aan materialen die u dagelijks gebruikt.

Spaaractie Deldense Kleinmateriaal Concept

Van 18 maart t/m 26 april 2024 spaart u niet alleen voor allerlei SUPER cadeaus, maar is het ook mogelijk om voor ons kleinmateriaal concept te sparen. 

Sinatec logoGrip-X

1. Gevulde kast €2695,-

Gevulde kast met de meest courante verbruiksmaterialen voor de werkplaats.

100 spaarzegels

2. Lege kast €1595,-

Lege kast met modules gestickerd en accessoires om eigen voorraad in te doen. Zelf in te richten naar wens.

75 spaarzegels

Lege kast GRIP-X

3. Gratis inrichting

Gratis inrichting en omnummering/stickeren van de huidige situatie met eventueel maatwerk. De afbeelding hieronder geeft een beeld van een mogelijke situatie. 

50 spaarzegels

Premium kast kleinmateriaal Deldense

Spaarpunten inwisselen voor het kleinmateriaal concept?

Bestelformulier

Promobus XXL

Wij komen ook graag met de PROMOBUS XXL bij u langs voor advies!

Om u goed en op locatie te voorzien van het juiste advies over bijvoorbeeld kleinmateriaaloplossingen kunt u gebruik maken van de Promobus XXL. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Promobus XXL

Grip-X Kleinmateriaal concept

GRIP-X is het vernieuwde kleinmateriaal concept van Sinatec. Met behulp van het kleinmateriaal concept kunt u wel tot 15% besparen op jaarbasis. Dat komt onder andere door de verschillende verpakkingseenheden, die in de meeste gevallen in klein-, middel- en grootverpakking beschikbaar zijn.

Bekijk de Powerpoint Deldense GRIP-X Sinatec voor meer informatie. Download hier de folder: Precisium GRIP-X folder small.

  • Er zijn 3 kastvarianten, van een kleine tot een grote opstelling
  • Kleinmateriaal toepassing
  • 100% Nederlandse productie
  • Er zijn meer dan 40 accessoires om het concept uit te breiden
  • 100+ gevulde inlays beschikbaar

Om het bestellen of nabestellen van kleinmateriaal snel en eenvoudig te maken is er de Sinatec Order Tool. Middels de handige (draadloze) barcode scanner kunt u gemakkelijk via uw telefoon/tablet/PC een order te plaatsen.

Premium kast kleinmateriaal Deldense

Grip op uw Kleinmateriaal

Wij bieden u de mogelijkheid om een kleinmateriaal kast samen te stellen uit diverse modules. U vult deze vervolgens eenvoudig naar indivuduele behoefte, met uiteindelijk als doel dat u niet meer mis grijpt en beschikt over een goed te controleren voorraad.

Dankzij dit exclusieve maatwerk bent u of zijn uw collega’s in staat om snel en effectief de juiste materialen te pakken. Op deze manier levert de kast van de Deldense uw bedrijf direct al voordeel op. 

Eenvoudig & zelf samen te stellen

1. Selecteer de inhoud door middel van keuze uit standaard of zelf samen gesteld modules 
2. Tel het totaal aantal modules bij elkaar op 
3. Maak keuze uit de gewenst kast door middel van keuze uit diverse kasten, modules en accessoires. vraag ook naar de mogelijkheden als u al over kasten beschikt 

De inhoud van de standaard modules zijn afgestemd op de meest verkocht en voorkomende artikelen en u zo te voorzien van een standaard voorraad. Indien u precies weet wat u wilt kunnen wij dit in samenwerking met u op maat samenstellen indien gewenst.

De kast van de Deldense, zoals u het wilt!

Wij zijn overtuigd van de voordelen en de mogelijkheden van een goed georganiseerde kleinmaterialen kast. Indien u zelf een module wilt samen stellen kunt u gebruik maken van de verschillenden inlays en kunt u kiezen uit de ruim 10.000 verschillende soorten kleinmateriaal. Onder kleinmateriaal verstaan wij naast de bouten en moeren ook kabelschoenen, zekeringen, autokabel, slangklemmen, kabelbandjes, technische sprays, lijmen, kitten en nog veel meer. 

BESTEL UW KLEINMATERIALEN IN ONZE WEBSHOP!

Om het huidige assortiment te bekijken of om verbruiksmaterialen op kleine schaal te bestellen, verwijzen wij u graag naar onze webshop. Wilt u zakelijk bestellen en bent u al voorzien van een inlogcode voor onze B2B omgeving, dan kunt u uw huidige inlogcode gebruiken. Heeft u nog geen inlogcode, dan kunt u deze gemakkelijk aanvragen. 

Deldense Webshop

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten