Facom ROLL

Het werkblad van deze gereedschapswagen is versterkt en bestand tegen een statische belasting van 700 kg, evenals schokken en koolwaterstoffen. Aan beide zijden bevindt zich een handgreep waarmee de gereedschapswagen kan worden opgetild bij hinder en gemakkelijk kan worden gedragen. Er zijn geïntegreerde randen aanwezig om te voorkomen dat gereedschap valt.

De laden hebben beveiligde vergrendeling, waardoor er geen risico is dat ze openvallen tijdens het rijden. Door het kantelbare voorpaneel kunnen de laden ontgrendeld worden. Deze laden kunnen worden aangevuld met verschillende modules van thermogeharde kunststof of schuim uit het Facom Modular System-programma. Daarnaast kunnen ze gecombineerd worden met accessoires, zoals de geperforeerde zijkanten voor accessoires uit het JETXL-assortiment en een flessenhouder die naar keuze aan de rechter- of linkerkant geplaatst kan worden.

De gereedschapswagen is goed hanteerbaar dankzij de 4 wielen met een diameter van 125 mm, waarvan 2 zwenkwielen met rem, die al gemonteerd zijn bij levering. Tot slot is deze wagen beveiligd met een nieuw slot aan de zijkant om breuk te voorkomen, evenals een centrale vergrendeling via een sleutelslot dat wordt geleverd inclusief 2 gelede sleutels.