Facom JET+ M4

Gereedschapswagens Facom JET+ M4A bieden uitzonderlijke mogelijkheden voor opslag en transport van gereedschappen. Met maar liefst 4 modules per lade heeft u de flexibiliteit om uw gereedschap efficiënt te organiseren.

De lades zijn ontworpen om 20 tot 36 modules, verdeeld over laden van verschillende groottes (60 mm, 130 mm, 200 mm en 270 mm). Hierdoor kunt u de indeling van de laden aanpassen naar uw behoeften.

De totale toelaatbare belasting van 175 kg tot 230 kg, afhankelijk van hoe u de laden samenstelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het gewicht dat deze wagens aankunnen. Daarnaast bieden ze ook nog eens een nuttig volume van 200 tot 205 liter, wat meer dan voldoende ruimte geeft voor al het benodigde gereedschap.

Het werkoppervlak is royaal met een afmeting van 0,30m2 (440 x 686 mm), waardoor er genoeg ruimte is om comfortabel te werken. Dankzij de vier wielen (125mm diameter) manoeuvreert u gemakkelijk door uw garage of werkplaats. Twee wielen zijn vast en twee zijn zwenkwielen – één hiervan is zelfs voorzien van een handige rem om ervoor te zorgen dat de wagen veilig op zijn plaats blijft staan.