Banden en velgen

Autobanden zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten, Zomerbanden, winterbanden en all season banden zijn de hoofdkeuzes als het om autobanden gaat. Gaat u op wintersport dan is het verstandig maar ook vaak verplicht om winterbanden onder uw auto te hebben, ook uit veiligheidsoogpunt is dit zeker de moeite waard. Daarnaast zijn er alleseason banden die in nederland of net over de grens vaak het beste bieden van beide banden. Zomerbanden worden nog steeds het meeste gemonteerd aangezien veel mensen niet met wintersport gaan en het weer in Nederland het vaak toelaat.

Wij beschikken over een breede voorraad banden van de Merken A-merken Michelin, Conti, Pirelli, Vredestein, Apollo. Daarnaast bieden wij alternatieven zoals Hifly, Maxxis, UniRoyal en Aplus. De banden leveren wij aan de autobedrijven omdat zij deze ook netjes voor u kunnen monteren.

Bij velgen geld het zelfde dat hier veel soorten en maten in verkrijgbaar zijn, Ook qua kleuren is er veel mogelijk en zie je tegenwoordig vaak zwarte velgen waar voorheen veelal alleen grijze velgen werder verkocht. De velgen kunt u ook via autobedrijven aanschaffen die klant zijn bij ons, wilt u al vast kijken wat de mogelijk heden zijn klik dan hier

Banden en velgen zijn makkelijk te vinden in ons bestelsysteem

Onze merken

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten