Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Bent u Bovag lid of draagt u af aan OOMT dan zijn er mogelijkheden voor vouchers (loopbaanstimulering) om trajecten op te starten om bij te scholen.

Dit zijn regelingen die persoonlijk zijn afgestemd op de werkgever of werknemer, in een gesprek met een loopbaan coach kunnen jullie samen kijken naar de mogelijkheden.

De Deldense heeft samen met GMTO een aantal trajecten die wij in Delden verzorgen en voor u interessant kunnen zijn.

Heeft u andere leerwensen of vragen over de toekomst dan is dit te bespreken met de loopbaancoach en zijn hier trajecten voor op te starten.

Voor deze vouchers geld dat deze op dit moment actueel zijn en op is op dus wees er snel bij

Trajecten Deldense:

1 – Opleidingstraject (diagnose), tijdens dit traject zult u uitgroeien tot een diagnose Expert in een 3 jarige opleiding. Ook is het mogelijk te gaan voor Technicus (1 -jarig) of Specialist (2-jarig) (6 dagen)

2 – Hybride, Door het volgen van de Hybride trainingen bent u als monteur maar ook als bedrijf geschikt om te werken aan EV en Hybride auto's. Na het volgen van de trainingen onvangt u een muurschild voor uw bedrijf en een Nen certificaat. U heeft nu alles in huis om veilig en verantwoord te werken aan EV en Hybride voertuigen (2 dagen) Incl. benodigdheden Hybride

3 – Airco, Om te werken aan Airco systemen is het een vereiste dat u in het bezit bent van een F-gassencertificaat dit geld ook om Airco gas aan te schaffen. Met dit traject heeft u de mogelijkheid om deze te behalen door het volgen en slagen van de F-gassen training. Ook zit er bij in dit pakket een E-learning module om thuis te leren en de Airco 1 training om naast het certificaat ook thuis te zijn in het Airco systeem.(2 dagen)

4 – PassThru, Moderne voertuigen zijn voorzien van diverse computers. Deze computers managen het complete voertuig en gebruiken daarvoor software. In deze software kunnen afwijkingen voorkomen die soms op een later tijdstip naar voren komen. Herkend u het probleem, u heeft een component vervangen en het probleem is niet volledig verholpen, of het probleem komt terug, het is dan goed mogelijk dat er een software update nodig is (in overleg)

Heeft u vragen over de inhoud en mogelijkheden van de trainingen neem dan contact met ons, wij komen dit graag in een gesprek toe lichten

Ook kunt u op www.deldense.nl de kennistest doen om te kijken wat voor u interessant is

Heeft u vragen of interesse neem dan contact met ons op

Leon Lutke Veldhuis Deldense 074-3764455 

Oomt - 030-6087755 of loopbaancoaches@oomt.nl