Kentekenplaten

Deldense is erkend RDW fabrikant voor het maken en afgeven van kentekenplaten. Voor het kopen van kentekenplaten moet u in het bezit zijn van een geldig legitimatie bewijs en de kentekenpapieren / kentekenkaart. 

Alle kentekenplaten die wij afgeven staan geregistreerd en moeten wij aanmelden bij de RDW daarom moet u altijd in het bezit zijn van de juiste middelen als u deze direct in onze winkel wilt meenemen.

Wij hebben de mogelijkheid om zelf de onderstaande kentekeplaten te fabriceren overige modellen kunnne wij bestellen. Normale kentekeplaten worden geperst, de Luxe kentekenplaten worden voorzien van opgelegde platsic letters voor een mooie uitstraling.

Het voordeel voor u is dat wij de kentekenplaten direct kunnen maken en u deze binnen 5-10 mee kunt nemen.

Onderstaande kentekenplaten kunt u direct bij ons laten maken

- Geel Euro lang (52 x 11), standaard auto kentekenplaat
- Geel Euro vierkant (34 x 21)
- Wit lang (52 x 11)
- Geel Euro luxe lang (52 x 11), luxe auto kentekenplaat
- Geel Euro luxe vierkant (34 x 21)
- Motor (21 x 14,3)
- Taxi blauw lang 

Kentekenplaten die wij kunnen bestellen

- Bromfiets geel staand
- Bromfiets geel liggend
- Snorfiets blauw staand
- Snorfiets blauw liggend
- Amerikaans geel 18.2
- Amerikaans handelaar groen 18.2
- Motor Luxe (21 x 14,3) 

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u nieuwe kentekenplaten nodig heeft onderstaand meest voorkomende 

Nieuw kenteken

U heeft een auto ingevoerd of nieuwe auto gekocht waar nog geen kentekenplaten bijgeleverd zijn. Om deze platen te kunnen maken heeft u nodig uw kentekenbewijs / kentekenkaard en geldige legitimatie.

Omwisseling / schade 

De kentekenplaten zijn beschadigd door schade of zien er niet meer netjes uit kan een reden zijn om nieuwe kentekenplaten te kopen. deze kunt u ook per stuk kopen indien nodig. Ook is het mogelijk om de normale kentekenplaten om te wisselen voor luxe kentekenplaten om uw auto een luxe uitstraling te geven. Een vereiste is dat alle platen die wij moeten innemen zijn voorzien van de unieke 10 cijferige code links onder aan de kentekenplaten deze moet ook ten alle tijden leesbaar zijn.

Vermissing / gestolen kentekenplaten

Ook wanneer u een kentekenplaat kwijt bent of uw kentekenplaten zijn gestolen kunnen wij u helpen. Het is niet meer nodig om aangifte te doen bij de politie, zodra u direct naar ons toekomt kunnen wij kentekenplaten fabriceren met een verhoogde duplicaatcode. Deze duplicaatcode is het cijfer 1, 2 of 3 wat u terug kunt vinden boven het 2e streepje en geeft aan dat dit niet de eerste kentekeplaten zijn geleverd bij het voertuig. Op het moment dat wij deze kentekenplaten registreren bij de RDW is daar ook bekend en worden de nieuwe kentekeplaten gekoppeld aan het voertuig. Ook hier geld dat u het kentekenbewijs / kentekenkaart en geldige legitimatie mee moet nemen.

heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen neem dan contact met ons op!  info@deldense.nl, 074-3764455 of appen 074-3764455