Kentekenplaat laten maken Haaksbergen

Uw totaalleverancier op het gebied van automaterialen, gereedschap en kentekenplaten in Haaksbergen is Deldense!  U kunt bij ons online uw automaterialen of autogereedschap bestellen, maar binnen 20 minuten kunt u ook in onze winkel staan. Bij ons kunt u terecht voor alle A-merken automaterialen. Denk hierbij aan onderdelen, accessoires, gereedschap, kentekenplaten, olie, et cetera. Onze bezorgservice realiseert een snelle levering zodat uw kentekenplaten snel in Haaksbergen bezorgd zullen zijn.

Kentekenplaat Almelo laten maken

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

BESTEL UW KENTEKENPLATEN IN ONZE WEBSHOP!

Vandaag besteld is dezelfde dag nog geleverd! Uw kentekenplaat kunt u online bestellen en vervolgens bij ons afhalen. Vergeet niet uw legitimatiebewijs en uw kentekenbewijs of kentekencard mee te nemen. Tip: u kunt bij ons ook terecht voor kentekenplaathouders en kentekenplaatbevestiging

Deldense Webshop

Kentekenplaten kunt u direct afhalen, deze worden door ons zelf gemaakt

Een bestelling bij Deldense doen biedt u een aantal voordelen. Wanneer u een bestelling voor 15.00u plaatst, ontvangt u de volgende werkdag al uw kentekenplaten bij u in Haaksbergen in huis! Daarnaast garanderen wij een veilige betaling. U kunt dus met een gerust hart uw aankoop doen. Wilt u liever eerst advies over het product dat u koopt? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Ons deskundig personeel staat u zowel telefonisch als persoonlijk graag te woord om uw vragen over kentekenplaten in Haaksbergen te beantwoorden. Doordeweeks zijn wij ook tussen de middag geopend, waardoor u altijd even binnen kunt lopen.

Kentekenplaten laten maken in Haaksbergen

Voor kentekenplaten in Haaksbergen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fabriceren zelf kentekenplaten voor de auto, motor aanhanger en fietsendrager. Ons aanbod aan kentekenplatenplaten en tekstplaten is erg groot. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek ons gehele assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke kentekenplaat of tekstplaat neem dan even contact met ons op en wij kijken of wij ook deze voor u kunnen laten maken.

Service & gemak

Door een bestelling te plaatsen, komen wij uw gewenste bestelling in Haaksbergen bezorgen. Ontdek het gemak van onze service. Doordat wij een snelle levering garanderen, kunt u snel gebruik maken van uw automaterialen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt direct ons orderproces in werking gezet.

RDW kentekenplaten direct afhalen

Als het gaat om officiële kentekenplaten goedgekeurd voor de RDW moet u langs komen deze kunnen wij niet versturen. Bij het afhalen dient u in bezit te zijn van geldige legitimatie en de juisten kentekenpapieren of kentekenpas U kunt ons per telefoon en WhatsApp bereiken op 074-3764455 of een mailen naar info@deldense.nl. Wij helpen u graag! Ook voor kentekenplaten in Hengelo en omgeving.

Deldense Automotive & Industrie

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten