IJzerwaren nabij Haaksbergen kopen?

Wij beschikken over een brede voorraad, snelle gratis bezorgservice, vakkundige collega’s en al ruim 40 jaar ervaring!

Voor ijzerwaren in Haaksbergen bent u bij Deldense aan het juiste adres. Naast gereedschap, automaterialen, olie, verbruiksmaterialen en diverse andere artikelen kunt u bij ons terecht voor ijzerwaren. Denk aan pluggen, montageschroeven, spaanplaatschroeven, plaatschroeven en bouten.

Verder bieden wij een groot assortiment aan assortimentsdozen met ijzerwaren. Wij leveren onze producten hoofdzakelijk aan automotive, de agrarische sector en industrie. Daarnaast zijn particulieren van harte welkom in onze winkel en webshop.

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

BESTEL MAKKELIJK EN SNEL IN ONZE ONLINE B2B CATALOGUS!

Vandaag besteld is dezelfde dag nog geleverd! Ruim 75.000+ producten uit voorraad leverbaar, waaronder diverse soorten ijzerwaren en gereedschappen.

Online bestelcatalogus

Eigen bezorgdienst

Onze zakelijke klanten kunnen eenvoudig en snel in onze online bestelcatalogus terecht voor ijzerwaren in Haaksbergen. Beschikt u over een inlogcode, dan krijgt u inzicht in de huidige prijzen, de voorraad en het verwachte bezorgmoment. Dankzij onze snelle bezorgdienst kunnen wij uw producten vrijwel altijd binnen een uur leveren. Onze routes worden meerdere keren per dag gereden. Snel over de benodigde ijzerwaren in Haaksbergen beschikken? Kies dan voor Deldense!

Snelle levering van ijzerwaren in Haaksbergen

Wij leveren onze producten zo snel mogelijk bij u op locatie. Verder staan wij in de regio bekend om onze grote voorraad en scherpe prijzen. Meer dan 75.000 producten kunnen wij direct uit voorraad leveren. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan bestellen wij de benodigde producten graag voor u. Meestal kunt u hier binnen twee tot vijf werkdagen over beschikken.

Via onze online bestelcatalogus heeft u inzage in de voorraad op een andere locatie. Via dit systeem is de levertijd vaak korter, wat te maken heeft met de gestroomlijnde uitlevering van de producten. Zo kunnen wij sommige producten alsnog binnen 24 uur leveren. Een gedeelte van de producten moeten wij eerst bij onze leveranciers bestellen. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van de levertijd.

Heeft u vragen over ijzerwaren in Haaksbergen?

Wij helpen u graag verder. Bel of Whatsapp ons via 074-3764455 of stuur een e-mail naar info@deldense.nl. Of kom gerust langs in onze winkel in Delden. Onze ervaren medewerkers voorzien u van een gedegen advies. Gemakkelijk online bestellen? Bestel dan in onze webshop of vraag een inlogcode (zakelijk) aan.

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten