Fietsendrager Hengelo

Een fietsendrager in Hengelo kopen? Bij Deldense kunt u terecht voor professionele fietsendragers van Oris en Thule, zowel voor elektrische fietsen als gewone fietsen of sportfietsen. Wij leveren alleen fietsendragers van gerenommeerde A-merken, zodat u over de beste producten beschikt. U bent van harte welkom in onze ruime winkel in Delden.

Onze enthousiaste medewerkers voorzien u graag van een goed advies. Ook kunt u uw fietsendrager in Hengelo bestellen en laten bezorgen via onze webshop. U kunt hier ook gelijk terecht voor een uitbreidingsset voor een derde fiets of voor een oprijgoot.

Oris Tourer Fietsendrager Hengelo

Brochure Oris

BESTEL MAKKELIJK EN SNEL IN ONZE WEBSHOP!

Fietsendrager of fietsendrager accessoires online bestellen? Dat kan in onze webshop. Woont u in Hengelo, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Dit doen wij met behulp van onze eigen bezorgservice. 

Deldense Webshop

Veilig de weg op met een professionele fietsendrager

De goede kwaliteit van Oris en Thule heeft ons doen besluiten om de fietsendragers van deze merken toe te voegen aan ons assortiment. Gaat u op vakantie of een weekendje weg en wilt u de fietsen graag meenemen? Dan is het belangrijk dat u over een goede fietsendrager beschikt, zodat u geen ongemak ervaart tijdens het rijden. Ook is dit belangrijk voor uw veiligheid en de veiligheid van medeweggebruikers.

Op dit moment is de bestverkochte fietsendrager in Hengelo en omstreken de Oris Tourer. Deze fietsendrager is gemakkelijk te monteren op elke auto met een trekhaak. Mocht het niet mogelijk zijn om de fietsendrager op de trekhaak te monteren, dan adviseren wij u graag over alternatieven zoals montage op de achterklep of het dak van uw auto.

Fietsendrager nabij Hengelo kopen? Dat doet u bij Deldense!

Sinds 1982 staan onze klanten bij ons centraal. Wij leveren onze producten hoofdzakelijk aan automotive, de agrarische sector en industrie. Ook weten particulieren ons steeds vaker te vinden. Bij ons kunt u vrijwel alles voor uw auto en werkplaats vinden, zoals fietsendragers.

U bent van harte welkom in onze winkel in Delden, dichtbij Hengelo. Wij zijn gevestigd aan de Berken 4 te Delden. Parkeren is gratis bij ons, net als een goed advies! Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten