Fietsendrager Enschede

Besluit u om een fietsendrager in Enschede te kopen? Bij ons kunt u terecht voor professionele fietsendragers van de hoogwaardige merken Thule en Oris. Ook bieden wij de benodigde uitbreidingsets om de fietsendrager uit te breiden van twee naar drie fietsen en kunt u bij ons terecht voor een oprijgoot. Wenst u veilig op vakantie of een weekendje weg te gaan en wilt u de fietsen meenemen? Dan is het wel belangrijk dat uw fietsendrager op een veilige wijze gemonteerd is. Naast de veiligheid is het gemak en comfort van een goede fietsendrager ook belangrijk.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en bekijken of de fietsendrager op uw trekhaak te monteren is. Is dit niet het geval, dan denken we graag met u mee over een oplossing. Zo kunt u de fietsendrager ook op het dak of op de achterklep van de auto monteren.

Oris Tourer Fietsendrager Hengelo

Brochure Oris

BESTEL MAKKELIJK EN SNEL IN ONZE WEBSHOP!

Een fietsendrager van Oris of Thule online bestellen? Bekijk ons assortiment in onze webshop. Ook kunt u hier de benodigde accessoires bestellen. Woont u in Enschede, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Dit doen wij met behulp van onze eigen bezorgservice. 

Deldense Webshop

Fietsendrager nabij Enschede kopen

Onze winkel is sinds 1982 gevestigd in Delden. Vanuit Enschede zijn wij gemakkelijk te bereiken en wij beschikken over gratis parkeergelegenheid. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van een goed advies. Ook kunt u uw fietsendrager en de bijbehorende accessoires in onze webshop bestellen. Binnen de regio Twente bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Zo zorgen wij ervoor dat wij zowel in de winkel als online dezelfde goede service verlenen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons staan onze klanten na 40 jaar nog steeds centraal. Wij werken nog steeds volgens het principe ‘De klant is koning’. 

Meer informatie over fietsendragers in Enschede?

Heeft u vragen over onze fietsendragers of kunnen wij u van een goed advies voorzien? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Zo kunt u straks veilig de weg op en ervaart u het gemak van een comfortabele fietsendrager van Oris of Thule. U bent van harte welkom in onze winkel in Delden. Wij zijn zes dagen per week geopend, ook tussen de middag.

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten