Automaterialen Rijssen

Heeft u automaterialen in Rijssen nodig? Deldense heeft een ruime voorraad (75.000 producten) aan automaterialen, gereedschap, verbruiksartikelen en werkplaatsinrichting. Wij zijn uw totaal leverancier in Twente en beschikken over een eigen bezorgservice, waarmee wij uw automaterialen gratis bezorgen. Als groothandel leveren wij onze producten grotendeels aan automotive, industrie en aan de agrarische sector.

Onze vakkundige collega’s helpen u graag indien u vragen heeft. U heeft altijd een vast contactpersoon met kennis van automaterialen. U kunt bij ons terecht voor automaterialen van diverse merken, zoals de populaire merken Bosch, Hella-Pagid, Mann, Textar, Bosal, Morie, Kroon-Oil etc. 

Ook leveren wij goede alternatieven zoals Maxgear, NAPA en AMC. Voor elk wat wils!

Automaterialen Rijssen

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

BESTEL MAKKELIJK EN SNEL IN ONZE ONLINE CATALOGUS!

Vandaag besteld is dezelfde dag nog geleverd! Ruim 75.000+ producten uit voorraad leverbaar 

Online bestelcatalogus

Snelle levering van automaterialen in Rijssen

Dankzij onze bezorgservice en ons gestroomlijnde systeem kunnen wij uw automaterialen in Rijssen binnen één uur leveren. Wij zijn dan ook niet voor niets de #1 automaterialen groothandel van Twente. Wilt u zich aanmelden als zakelijke klant? Vraag hier toegang aan tot onze portal. Met behulp van uw inloggegevens heeft u inzage in de actuele voorraad, de verwachte bezorgtijd en de exacte prijzen. De meeste producten zijn vanuit voorraad leverbaar. Mochten sommige producten vanuit een andere locatie leverbaar zijn, dan kunt u alsnog snel over deze producten beschikken.

Ook als zakelijke klant bent u van harte welkom in onze winkel in Delden. Wij voorzien u graag van een goed advies. Sinds 1982 staat de klant bij ons centraal, wat nog steeds het geval is in ons familiebedrijf.

Automaterialen voor particulieren

Naast onze groothandel hebben wij een groot assortiment opgenomen in onze webwinkel, Mijnautomaterialen.nl. Als particulier heeft u hier de beschikking over ons brede assortiment. Woont u in Rijssen? Dan leveren wij u de gewenste producten dezelfde dag nog. Met behulp van onze eigen bezorgservice kunnen wij uw bestelling kosteloos bij u leveren. Uw automaterialen, auto accessoires en auto onderdelen in Rijssen bestelt u natuurlijk bij Mijnautomaterialen.nl. Snel geleverd, scherp geprijsd!

De voordelen van Deldense Automaterialen

  • Uw automaterialen binnen één uur geleverd met behulp van onze eigen bezorgservice
  • Vaste contactpersonen met de benodigde kennis
  • De #1 automaterialen groothandel van Rijssen én Twente
  • +75.000 producten direct uit voorraad leverbaar
  • Deldense is hét adres voor automaterialen, auto accessoires en auto onderdelen in Rijssen en omstreken sinds 1982
Deldense Automotive & Industrie

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten