Automaterialen Hengelo

Voor automaterialen nabij Hengelo bent u bij Deldense aan het juiste adres. Bij ons vindt u een breed assortiment automaterialen, auto accessoires en auto onderdelen. Als groothandel leveren wij onze producten aan automotive, agrariërs en industrie. Met behulp van onze eigen bezorgservice leveren wij onze producten doorgaans binnen één uur in heel Twente. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel (ook voor particulieren). Tevens kunt u online bestellen via onze webshop.

Bent u een zakelijke klant? U kunt dan gebruik maken van onze online catalogus (portal) om uw bestelling online te doen. Hier vindt u meer informatie over zakelijk bestellen en kunt u een inlogcode aanvragen. Na uw aanvraag nemen wij z.s.m. contact met u op om u van een account te voorzien. Met behulp van de inlogcode heeft u toegang tot de actuele voorraad en de actuele prijzen. Bent u gevestigd in Hengelo? Wij leveren uw automaterialen in Hengelo gratis op locatie.

Automaterialen Hengelo

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

BESTEL MAKKELIJK EN SNEL IN ONZE WEBSHOP!

Vandaag besteld is dezelfde dag nog geleverd (in Twente)! Ruim 75.000+ producten uit voorraad leverbaar.

Online bestelcatalogus

Auto accessoires nabij Hengelo voor particulieren

Zowel zakelijke klanten als particulieren zijn van harte welkom in onze winkel. Vanuit Hengelo is Deldense gemakkelijk te bereiken. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van een goed advies. In onze winkel vindt u een ruim assortiment automaterialen, gereedschap, accessoires en verbruiksmateriaal. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten maken van kentekenplaten. Deze maken wij voor u klaar terwijl u wacht (ongeveer 15 minuten). Wij kunnen de meeste kentekenplaten voor u maken, zie hier voor meer informatie. Bij ons kunt u de kentekenplaat ook alvast vooraf bestellen.

Automaterialen van diverse merken

Wij leveren automaterialen van diverse merken, zoals Bosch, Mann, Textar, Hella-Pagid, NGK, Bosal en Morie. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse onderdelen van NAPA, AMC en Maxgear. Zo leveren wij zowel A-merken als de iets minder bekende merken. Ondanks dat zijn het toch goede alternatieven voor automotive. Bent u op zoek naar auto poetsproducten in Hengelo of omgeving? Voor diverse auto poets- en wasproducten bent u bij Deldense aan het juiste adres. Zo beschikken wij over een ruim assortiment poetsproducten van Meguiars en 3M.

Deldense Automotive & Industrie

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten