Automaterialen Almelo

Deldense is uw totaal leverancier in Twente voor automaterialen in Almelo en omstreken. Als groothandel leveren wij onze producten aan agrarische bedrijven, industrie en automotive. Wij beschikken over een ruime voorraad van 75.000 producten en bezorgen uw producten doorgaans binnen één uur bij u op locatie. Dit doen wij met behulp van onze eigen bezorgservice.

Onze vakkundige collega’s staan u graag te woord indien u vragen heeft over een specifiek product voor uw eigen klanten. Wist u dat bij ons na 40 jaar de klant nog steeds centraal staat? Via Deldense worden uw automaterialen binnen een uur geleverd en heeft u altijd vaste contactpersonen met de juiste kennis. Wij zijn de #1 automaterialen groothandel van Almelo en omstreken. De juiste auto onderdelen in Almelo bestelt u via Deldense. 

Automaterialen-Almelo

virtuele tour

Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2
Winkel
Magazijn 1
Magazijn 2

BESTEL MAKKELIJK EN SNEL IN ONZE ONLINE CATALOGUS!

Vandaag besteld is dezelfde dag nog geleverd! Ruim 75.000+ producten uit voorraad leverbaar 

Online bestelcatalogus

Automaterialen in Almelo voor zakelijke klanten

Wilt u zich aanmelden als zakelijke klant? Vraag eenvoudig een inlog aan voor toegang tot onze portal. Via deze online bestelcatalogus ziet u direct de voorraden en verwachte bezorgtijd. De meeste producten hebben wij op voorraad. Mocht dit niet zo zijn, dan komen de benodigde onderdelen vanuit een andere locatie. Zelfs dan is het vaak nog mogelijk om de juiste automaterialen, auto accessoires en auto onderdelen op tijd bij u op locatie te krijgen.

U wilt immers ook een snelle service leveren aan uw eigen klant en snel weer aan het werk. De kentekenfunctie is erg handig wanneer u snel de juiste automaterialen voor uw klant wilt bestellen en ervan verzekerd wilt zijn dat deze ook daadwerkelijk bij de auto passen. Uiteraard bent u als zakelijke klant ook van harte welkom in onze ruime winkel in Delden.

Automaterialen voor particulieren

Particulieren kunnen hun automaterialen, auto accessoires en auto onderdelen in Almelo gemakkelijk via onze webshop bestellen. Mijnautomaterialen.nl is onderdeel van Deldense. De meeste producten zijn in ons online assortiment opgenomen. In de regio Twente bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Buiten onze regio geldt: voor 15:00 besteld en voorradig, dezelfde dag nog verzonden.

De voordelen van Deldense Automaterialen

  • Uw automaterialen binnen één uur geleverd met behulp van onze eigen bezorgservice
  • Vaste contactpersonen met de benodigde kennis
  • De #1 automaterialen groothandel van Almelo én Twente
  • +75.000 producten direct uit voorraad leverbaar
  • Deldense is hét adres voor automaterialen, auto accessoires en auto onderdelen in Almelo en omstreken sinds 1982
Deldense Automotive & Industrie

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten